Zoek niet verder! Via ons vindt u een schoonmaakhulp dienstencheques in Neerijse!

U heeft een huis of appartement in Neerijse en wilt graag beroep doen op een goede hulp in huis met dienstencheques die in Neerijse komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in het huishouden in Neerijse voorzien wij u niet alleen van huishoudelijke hulp te Neerijse, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het inschakelen van een vaste hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in huis aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een huishoudelijke hulp bij u in Neerijse of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Neerijse! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 50 beoordelingen.