Zoek niet verder! Via ons vindt u een poetshulp betaald met dienstencheques in Destelbergen!

U heeft een huis of appartement in Destelbergen en wilt graag beroep doen op een goede hulp in het huishouden die in Destelbergen komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een hulp in het huishouden in Destelbergen voorzien wij u niet alleen van huishoudelijke hulp te Destelbergen, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het systeem van dienstencheques voor hulp in huis en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in het huishouden aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in huis bij u in Destelbergen of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.
  • de huishoudhulpen hebben een sociaal statuut dus er is geen notie van zwartwerk.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Destelbergen! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,6/5 gebaseerd op 41 beoordelingen.