Schoonmaken

Vult u uw avonden en weekends ook enkel met schoonmaken en kuisen? Heeft u geen tijd meer voor ontspanning? Via ons kan u hulp vinden om meer tijd vrij te maken voor uzelf en uw familie door de huishoudelijke taken van u over te nemen.

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf voor particuliere klanten in Vlaanderen die instaat voor hulp in huis. Onze specialisatie is het op poten zetten van een organisatie die bij u aan huis diensten presteren zoals schoonmaken, wassen/strijken en/of bereiden van maaltijden.

De betaling met de huishoudhulpen is met voordelige dienstencheques te regelen. De waarde van deze dienstencheques is 9 euro waarbij ze 1 cheque per gepresteerd uur ontvangen. De werkelijke kostprijs van deze dienstencheques ligt door belastingvermindering uiteindelijk op 7,20 euro per uur.

Wij bieden u een kwalitatieve en betrouwbare huishoudelijke hulp met sociaal statuut dus geen zwartwerk met bijhorende risico’s.

Voor meer informatie over het bestellen van dienstencheques kan u terecht op https://www.dienstencheques-bestellen.be/ of  https://elektronische-dienstencheques.be/.

 

De diensten die u wenst kunnen steeds in delen van minstens 3u en op elke weekdag van 08:00u tot 17:00u geleverd worden door gemotiveerde huishoudhulpen. De frequentie, de exacte dag of dagen, het uur en de gewenste dienst(en) kunnen in overleg vastgelegd worden.

Bent u gewonnen voor de pluspunten van het inschakelen van hulp met het huishouden door een externe persoon? Of heeft u nog meer informatie nodig? Laat ons in elk geval uw contactgegevens weten via het contactformulier zodat we u binnen de week terug kunnen contacteren met een antwoord.